Grand Theft Auto V blíže realitě: nové modifikace dokážou divy

Grand Theft Auto V je doslova pískovištěm pro hrátky všeho druhu. A tím myslíme i piplání grafické stránky.

Téměř každý díl série Grand Theft Auto žije svým životem často i dlouho poté, co vyjde ten další díl. Pětka je prozatím posledním, do éteru ale hází modifikace všeho druhu jako na běžícím pásu. 

Největší popularitě se samozřejmě těší grafické modifikace, které upravují modely aut ve hře, efekty, počasí a v zásadě celou grafickou stránku hry. Některé se povedou více, některé méně. Mezi ty nejnovější patří modifikace s názvem Make Visuals Great Again. A nejnovější generace této modifikace dokáže vskutku vyrazit dech. Ostatně se podívejte na galerii a nové video, zachycující svět GTA v pohybu!

Modifikaci můžete stahovat na této stránce.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (22) Další článek: Vozítko Nomad a jeho vychytávky v novém videu k Mass Effectu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,