Gravel bude závodní hra založená na off-roadu

Studio Milestone, proslavené závodními hrami jako Ride nebo MotoGP, představuje novou hru Gravel založenou na off-roadových tratích.

Nemáte rádi silnice a pouštíte se raději na cesty po divokém terénu? Vývojáře z Milestone tato myšlenka inspirovala ke hře Gravel. Krása hry bude spočívat v arkádových jízdách po exotických terénech v rychlých a divokých autech. Hra běží na Unreal Engine 4.

Ve hře se utkáte ve čtyřech různých disciplínách. Wild Rush je založená na drsných závodech v divokých lokacích. Zajímavě zní Cross Country, kde budete prozkoumávat otevřené mapy a získávat checkpointy. Ve Speed Cross bez ohlížení jedete jako o závod a ve Stadium Circuit si užijete stadióny a vynikající skoky. Další herní módy mají být oznámeny v následujících týdnech.

gravel_7.pnggravel_8.pnggravel_9.png

Zajímavým prvkem je Gravel Channel, výroční televizní program, ve kterém se pokusíte získat slávu. V mnoha výzvách založených na všech herních disciplínách se budete snažit dosáhnout finálové ligy a získat titul Offroad Master. 

Volnost jízdy a krásy divoké krajiny mají být to, co Grave odliší od jiných závodních her. Na záběry ze hry si sice budeme muset ještě počkat, nicméně možnost jezdit skrz lesy, duny, pouště či zasněžené hory nezní vůbec špatně.

Hra vyjde toto léto na Xbox One, PS4 a PC.

 

Váš názor Další článek: Závody DiRT 4 dostanou do vínku generátor tratí, odhaluje trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,