Grow Home, Assassin’s Creed a Far Cry zavítaly do Humble Bundle

Ubisoft opět jednou přináší do Humble Bundle zajímavou nabídku.

Oblíbený balíček her Humble Bundle opět jednou zaplnily hry od francouzského vydavatele Ubisoft. Za pouhý dolar vám zašle klíče ke hrám Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home a Rayman Origins. Více jak 7 dolarů (pozn., nynější průměr – může se změnit) vás pak bude stát Far Cry 3, Sprinter Cell: Blacklist a poměrně nová 2D plošinovka ze série Assassn’s Creed Chronicles s podtitulem China. Pokud by se vám i tohle zdá málo, za 15 dolarů můžete získat všechny jmenované hry a k tomu ještě navíc loňské pirátské Assassin’s Creed: Rogue a závodní hru The Crew.

fjuahfjasfasfa.PNG

Jako bonus je tady i možnost zaplatit 75 (nebo více) dolarů a získat k tomu všemu předobjednávku hry The Division + exkluzivní tričko. A aby to za těch 2000 korun opravdu stálo, připojí se i 66% sleva na jakékoliv tři tituly od Ubisoftu v Humble Store. Kromě výjimek, pravděpodobně půjde o zatím nevydané tituly. 

Kromě Grow Home a CoJ: Gunslinger jsou všechny klíče určeny pro platformu Uplay, zmiňované dva aktivujete na Steamu. Pokud zaplatíte více jak průměrnou částku, automaticky získáte i další hry, které do tohoto balíčku časem přibudou.

Váš názor Další článek: Retro: Fallout Tactics – kritizovaný spin-off legendární série

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,