GTA

GTA 5 na E3 2010 a s teaser trailerem

Do nejrůznějších dohadů o tajných chystaných hrách promluvil Jesse Divnich, ředitel analytických služeb pro společnost Electronic Entertainment Design and Research (EEDAR). Divnich si myslí, že v červnu následujícího roku se dočkáme na E3 v Los Angeles představení nové gangsterské akce ze série Grand theft Auto.

Kromě samotného představení GTA 5 zhlédneme prý i první teaser trailer, ale nějaké hratelné verze se nedočkáme, jelikož hra je podle Divniche plánovaná až na rok 2011.

Divnich si dokonce ani nemyslí, že by si Microsoft nebo Sony předplatili exkluzivní dodatečné balíčky. Vydavatelská společnost Take-Two si pravděpodobně nechá vše pro sebe, jelikož GTA 4 je velmi populární a pátý díl nebude výjimkou, proto bude chtít T2 vydělat co nejvíce peněz právě na stahovatelných balíčkách pro všechny tři verze - PC, Xbox 360 a třetí PlayStation.

Microsoft si myslel, že díky DLC bude mít lepší prodeje své next-gen konzole Xbox 360. nNějaké velké hody však exkluzivity nepřinesla a společnost prodělala dost peněz, i proto se exkluzivity raději vyhne velkým obloukem, předpovídá Divnich.

Analytik dokonce řekl svůj názor; série Grand theft Auto už není tak výjimečná jako před pár lety, jelikož na trhu se usadilo Call of Duty nebo Guitar Hero.

Zdroj: GameInformer
Váš názor Další článek: Video: Nahota a násilí v Heavy Rain

Témata článku: , , , , , , ,