H1Z1 se rozpadne na dvě hry, dorazí na konzole v létě

Stávající majitelé se budou těšit z přírůstku v jejich knihovně. Nebo ne?

Apokalyptická, zběsilá ale hlavně hráči oblibovaná akce H1Z1 se rozpoltí ve dvě hry. I když bude princip v podstatě stejný jako doteď, stávajícím majitelům se v knihovně objeví dva nové tituly, nesoucí pozměněný název toho původního.

Bude se jednat o dvě samostatně fungující hry, které ponouknou to nejlepší, co v nynějším H1Z1 můžete nalézt, určené pouze pro specifičtější publikum.

1454701906-h1z1.jpg

První hra ponese název H1Z1: Just Survive, ta bude od vás vyžadovat velkou časovou investici pro craftovaní a stavění základny, ale na oplátku vám ponoukne pravou survival akci v otevřeném světe. Ta druhá půjde opačnou cestou, dle popisu autorů z ní vznikne tak trochu bezhlavá multiplayerová střílečka, která přinese módy nesoucí se v stylu přímého boje. Ponese název H1Z1: King of the Kill. Právě tato půlka by se z pochopitelných důvodů měla objevit i ve verzích pro konzole Xbox One a Playstation 4, již přes léto. O první hře pro konzole se však uvažuje také.

1454701905-h1z1-king-of-the-kill-2.jpg1454701909-h1z1-king-of-the-kill-3.jpg1454701911-h1z1-king-of-the-kill-1.jpg

Vývojáři prohlásili, že k rozdělení dojde již 17. února. Pro všechny stávající majitele máme dobrou zprávu, nemusíte platit nic navíc, původní H1Z1 vám zmizí z knihovny a místo něj se tam objeví dvě již zmiňované hry. Pro potenciální hráče máme ale zprávu špatnou, tituly se budou prodávat separátně, a to rovnou za plnou cenu, která čítá částku přes šest stovek. Doporučujeme proto, aby jste se ke koupě hry vyhecovali již teď a tak ušetřili, probíhající slevy na Steamu vás možná přesvědčí.

Diskuze (1) Další článek: Retro: Duke Nukem 3D - třetí rozměr přichází

Témata článku: , , , , , , ,