Halo 5 přidává mikrotransakce, prodává balíček REQ za 25 dolarů

Jednou z nejméně oblíbených věcí v oblasti videoher jsou mikrotransakce. Halo 5 se bohužel může chlubit tím, že jejich počet narůstá – nyní o balíček REQ za 25 dolarů.

Již od začátku mělo Halo 5 bonusy pro ty, kteří připlatili pár kaček navíc. Začalo to balíčkem REQ, soustředícím se na mód Warzone, který bylo možné získat v limitovaných edicích hry či si ho dodatečně dokoupit. Nyní přichází nový balík REQ, který se zaměřuje spíše na mód Arena a bude se prodávat od 16. února za 25 dolarů.

halo_bundle_req.jpg

Jeho uplatňování je dost podobné balíku Warzone. Svůj balíček REQ karet budete dostávat dvakrát týdně po dobu sedmi týdnů, bude to tedy celkem 14 balíčků. Počítejte ale pouze s kosmetickými vylepšeními, tedy s různými druhy zbrojí, hledí či skinů zbraní. Můžete také počítat s tím, že mnoho získaných předmětů bude patřit k těm nejraritnějším.

Jaké předměty budete dostávat je pak celkem náhodné. Jedinou jistotou je, že každý, kdo si balíček koupí, dostane Mark V Alpha set, tedy zbroj Master Chiefa z původního Halo: Combat Evolved. Nový balík REQ bude moci být koupen pouze jednou pro účet.

Váš názor Další článek: Patch 2.0 způsobil Rainbow Six Siege veliké potíže

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,