Herní vývojáři vystupující pod názvem Zombie Studios končí

Toto studio, které vydalo hry jako například Blacklight: Retribution nebo Daylight, po dlouhých 21 letech končí svoji pouť herním průmyslem.

Zombie Studios bylo vytvořeno ve stejný rok, co se do kin dostal film Forrest Gump, začal prodej konzole Playstation nebo se narodil Justin Bieber (ehm). Zároveň je o čtyři roky starší než Google nebo třeba velice úspěšná FPS hra Half-Life. Studio se podílelo na vývoji ať už vlastních nebo cizích her, pracovalo na každé konzoli, mělo partnerství s každým vydavatelstvím nebo spolupracovalo s americkou armádou.

Majitelé studia se rozhodli přejít do herního důchodu a přejí všem úspěšný zbytek života. Chtějí poděkovat hlavně zaměstnancům, kteří tak pilně pracovali na vylepšení projektu a společnosti. Dále chtějí popřát hodně úspěchů novému studiu Builder Box, kam přešli někteří ze zaměstnanců a vzali s sebou i všechna práva na titul Blacklist: Retribution. Vývojáři této hry jistě budou dále pokračovat v propagování této značky, takže se můžeme těšit na nové tituly.

1420701576-zombie-studios.jpg

Diskuze (1) Další článek: Pátý díl GTA prodal celosvětově již přes 40 milionů kusů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,