Jagged Alliance míří na DS

Svou premiéru si na handheldu Nintendo DS již odbyly takový velikáni jako Civilizace, či Age of Empires. Tahová akce, jež se v minulém století těšila velké oblibě a dočkala se několika pokračování - Jagged Alliance - se však na zmiňovaný herní systém dostává až nyní. Prozradila to vydavatelská společnost Empire Interactive, která přislíbila, že se o hru postará.

1.jpg2.jpg3.jpg

A i když nebylo dosud upřesněno datum vydání titulu, lidé z Empre se nechali slyšet, že byly práce na hře svěřeny do rukou Strategy First (Jagged Alliance: Wildfire, Inquisition a tak dále) a Cypron Studios (Command and Destroy). Programátoři z obou týmů by se pak údajně měli postarat o reinkarnaci nelineárního příběhu a hratelnosti, tedy důvodů, pro které si Jagged Alliance řada hráčů oblíbila.

4.jpg5.jpg6.jpg

DS verze této legendy ovšem není jediným návratem do téže řeky. Ve Strategy First se totiž nechali již dříve slyšet, že pracují na projektu Jagged Alliance 3 (pracovní název), jenž by měl potěšit všechny fanoušky a zároveň majitele stolních počítačů. Filmové nadšence pak příjemně překvapí fakt, že se jmenované studio dohodlo s filmovou společností Union Entertainment na převedení hry na stříbrná plátna.

Zdroj: GameSpot

Váš názor Další článek: Duke Nukem Forever opět pokročil, prý

Témata článku: , , , ,