Jak získat peníze na nejnovější hry?

Reklama 14. prosince 2015
Je před Vánoci a většina hráčů netrpělivě vyhlíží jeden AAA titul za druhým. Kde na všechny ty nové hry vzít?

Call of Duty, nový Battlefront, Fallout 4… Všechny tyhle hry mají něco společného. Jsou drahé. Dát 1 600 Kč za hru je prostě pro někoho příliš. A to ještě v rytmu, kdy snad každý měsíc vychází špičková hra, po které již dlouho toužíte.

Co s tím? Ukážeme vám fintu, která vám jednoduše dokáže dopomoci k získání těch nejlepších her na trhu. Víte, jak se dnes běžně šetří třeba v Anglii nebo v Americe? Srovnáním finančních produktů na online srovnávačích.

Za všechna ta pojištění, povinná ručení, hypotéky, energie a další produkty můžete platit daleko méně než teď. Potvrzují to i stále narůstající čísla návštěvnosti online srovnávače Porovnej24.cz a jeho ředitel Zbyněk Laisek: „Na našich stránkách evidujeme stále více uzavřených smluv finančních produktů. Lidé už pochopili, jak mohou jednoduše a rychle ušetřit. Třeba díky jednoduchému srovnání povinného ručení online lze ročně ušetřit 2000 korun.“ Peníze, které takto ušetříte tak můžete investovat jak do nových herních pecek, tak do dalších periferií, které vám znásobí herní zážitek.

Jak na srovnání?

Finanční produkty vypadají složitě, ale na internetu je to jednoduché. Možná proto mnoho Čechů začíná online srovnání povinného ručení nebo cestovního pojištění přicházet na chuť. Obzvlášť pro počítačově zdatné osoby je práce se srovnávačem povinného ručení skutečně jednoduchou záležitostí. Už nepotřebujete nikam chodit. Už si nemusíte do domu zvát finanční poradce. Jednoduše si můžete srovnat finanční produkty. Finanční společnosti své nabídky často mění, proto se nové příležitosti vyplatí hledat pravidelně.

Jediné, co musíte udělat, je vyplnit nezávazný formulář, například pro povinné ručení. Zadáte své údaje, údaje o svém vozidle a srovnávací systém vyhodnotí, která nabídka je pro vás ta nejvýhodnější. Stejně tak to jde i s dalšími finančními produkty. A vy pak nejste do ničeho tlačeni. Zkrátka jen vyhodnotíte, zda je to pro vás atraktivní a uzavřete novou smlouvu na povinné ručení, nebo jednoduše zmáčknete křížek a vše ukončíte.

V každém případě je nutné zdůraznit jednu věc (kterou ovšem hardcore hráči počítačových her nemají zrovna rádi), při porovnání finančních produktů online nemůžete prohrát. V tom lepším případě skutečně najdete mezery ve svých smlouvách a vše dáte kvalitně do pucu tak, že ušetříte několik tisíc na dobré hry.

Takže jak jste na tom? Přijmete výzvu a srovnáte své finance do latě? Pokud víme, do pár měsíců má vyjít nový Hitman, Unchartered, The Division nebo Dark Souls III. A to jsou hry, na které je skutečně výhodné si ušetřit.

Další článek: Byly potvrzeny práce na novém Battlefieldu