Jelení MMO The Endless Forest shání peníze na remake

Netypické MMO doufá, že hráči pomůžou, aby vznikl remake.

Zatímco většina MMO jsou hry založené na plnění úkolů a v jejich středu je nějaký konflikt, The Endless Forest je počin z úplně jiného soudku. V tomto MMO hrajete za magického jelena, který dělá věci typické pro tohoto sudokopytníka a tráví čas s jinými jeleny.

Každý jelen je další hráč. Netypická hra za svých deset let existence přilákala více než 170 tisíc registrovaných hráčů. Nyní tvůrci z Tale of Tales chtějí hru výrazně zmodernizovat a prosí o vaší pomoc.   

1.jpg2.jpg3.jpg
4.jpg5.jpg7.jpg
The Endless Forest dokazuje, že ne všechny hry musí být krvavé střílečky

Na stránce Ingiegogo spustili kampaň, kde žádají 40 tisíc euro, aby mohli vytvořit remake The Endless Forest v Unreal Enginu (původní hra byla vytvořena s Quest3D). Kampaň spustili tak, že peníze dostanou, i když se nevybere celá požadovaná částka. Díky tomu slibují, že nějaký obsah určitě vznikne. Když ne rovnou nová hra, tak minimálně obsah pro tu starou.

Původní The Endless Forest si můžete zahrát zdarma. Pokud vznikne nová hra, i ta bude zdarma. Zaujala vás možnost hrát za magického jelena? Pokud ano, přispět můžete i jedno euro. 

6.jpg

Váš názor Další článek: Blizzard představil novou postavu pro Overwatch, hackerku Sombru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,