Killzone: Shadow Fall a třída Support v detailech

V pořadí třetí třída Support se bude v multiplayeru blejskat svými pěti sekundárními schopnostmi, které nebudou pomáhat vám, ale vašim kolegům ve zbrani.

Oproti prvním dvěma třídám Assault a Scout je Support zaměřena především na podporu a obranné pomůcky. První z pěti schopností tak zahrnuje ovládání bojového dronu, který funguje jako obrana před nepřítelem. Stejně tak umí dron rozmístit body pro respawn spolubojovníků, což je druhou schopností třídy. Ty ovšem může nepřítel zničit.

1381778814-support-class-01.jpg 1381778819-support-class-04.jpg 1381778820-support-class-03.jpg

Další schopností jsou robotické střílny, které automaticky útočí v jejich dosahu na nepřítele. Čtvrtá schopnost zahrnuje Supply Box, který doplňuje zdraví a munici vašim kolegům. Ani zde ale není vyloučeno zničení nepřítelem.

Poslední schopností je teleportace hráčů, kteří již mají nízkou hodnotu zdraví a potřebují ošetřit nebo je na některém místě potřeba taktické pomoci. Teleportace je omezena nabíjením, při němž je teleport neaktivní. Podle samotných vývojářů tvoří třída Support páteř každého vítězného týmu.

1381778824-support-class-05.jpg

Váš názor Další článek: Metro: Last Light vypouští DLC se třemi novými příběhovými misemi

Témata článku: , , , , , , , , , , ,