Kinematograf: 13 minut s Civilization 5

13 minut hraní Civilization 5, válečné peklo Vietnamu či sexy Catherine. Tyto a další super trailery pro vás máme v dnešním Kinematografu.

Civilization V - Walkthrough feature

Délka: 13:34 min

Nová Civilizace je již v obchodech, ale pokud ještě přemýšlíte, zda má smysl do ní investovat své peníze (a čas, spoustu času), třeba vám pomůže ukázka ze hry. Přes 13 minut dlouhé video komentované jedním z vývojářů z Fireaxis prezentuje hru v celé svoji šestiúhelníkové kráse a předvádí novinky, jako změněný systém armád.

VIDEO: 3440 'Civilization V - Walkthrough feature' 


 

 

Medal of Honor - Friends from Afar trailer

Délka: 02:45 min

Nová ukázka z blížící se válečné akce Medal of Honor prezentuje jednu z misí kampaně, ve které jako sniper řešíte věci pěkně z dálky.

 

F1 2010 - Night Race trailer

Délka: 01:24 min

V F1 nejezdíte jen za přímého slunečního světla či deštivého počasí, ale v různých denních dobách, však se podívejte sami.

 

Gran Turismo 5 - TGS 2010 trailer

Délka: 01:08 min

Snad už brzy se konečně dočkáme toužebně očekávaného pátého dílu závodní série Gran Turismo. Zatím nás tvůrci dráždí jen informacemi o tom, co všechno plánují do GT 6 a novými videi.


 

Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam DLC trailer

Délka: 01:29 min

Tvůrci Battlefield: Bad Company hráče zásobují pravidelnými porcemi stahovatelných přídavků, ať už se jedná o nové mapy či módy. To nové je trochu charakteristické, protože zanese hru do úplně jiného konfliktu – do Vietnamu. Můžete se těšit na kvarteto map z nového prostředí, nové zbraně, vozidla (údajně charakteristická pro Vietnam) či záplavu originálních achievementů a trofejí.

VIDEO: 3414 'Battlefield: Bad Company 2 -Vietnam DLC trailer'


 

 

ICO a Shadow of the Colossus - TGS 2010 trailer

Délka: 01:11 min

Dvě geniální hry z Playstation 2 - ICO a Shadow of the Colossus se dočkají stejného převedení do HD, jaké si už užil God of War.

 

Steel Battalion: Heavy Armor - Trailer

Délka: 01:38 min

Xboxová mechárna proslulá svým ovladačem se dvěma joysticky, pedály a čtyřicítkou tlačítek se hrne do druhého extrému. Nově oznámený Heavy Armor by se měl ovládat pomocí Kinectu.

 

Sonic the Hedgehog 4 - Lost Labyrinth trailer

Délka: 00:48 min

Návrat Sonica do 2D vypadá stále lépe a lépe. Nově se můžete nadzvukovým ježkem kochat, zatímco se probíjí úrovní Lost Labyrinth.


 

The Last Guardian - TGS 2010 trailer

Délka: 01:51 min

Zpočátku to možná vypadalo všelijak, ale Fumito Ueda nakonec vyslyšel prosby fanoušků a na letošní Tokyo Game Show přivezl zajímavě vypadající projekt The Last Guardian, který se konečně dočkal konkrétního data vydání. Příští Vánoce to prý jistí.

Mimo to Ueda na pódiu potvrdil, že hra počítá s podporou 3D a prozradil, že původně počítali pro roli hlavní postavy s dívkou. Od toho nakonec upustili ze dvou prostých důvodů. Zaprvé, se vším šplháním ve hře prý chlapec působí podstatně věrohodněji. A zadruhé, hlavní hrdinka by pravděpodobně měla sukýnku, pod níž byste mohli při řadě příležitostí nakukovat. A jelikož Ueda brojí proti všemu perverznímu, začíná s tím u svých projektů.

VIDEO: 3420 'The Last Guardian - TGS 2010 trailer'


 

 

FIFA 11 - We Are 11 trailer

Délka: 02:00 min

Blížící se Fifa 11 znamená příval nových reklamních trailerů, ideálně s nějakou fotbalovou hvězdou. Tady pochopitelně nechybí, společně se spoustou bavících se lidí, snad se budete bavit i vy.

 

James Bond 007: Blood Stone - Boje

Délka: 01:04 min 

Nový herní James Bond se hezky vybarvuje - do krvava. V další ukázce z Blood Stone se můžete podívat, jak filmově efektní souboje mají tvůrci pro nás připraveny.

 

Need for Speed: Hot Pursuit - Arms Race trailer

Délka: 02:23 min

Hot Pursuit vás po dlouhé době nechá zasednout do policejního vozidla a jak je se můžete přesvědčít v ukázce, bude to zábava.


 

Catherine - Trailer

Délka: 01:42 min

Vincent je obyčejný 32letý chlapík, kterého nebaví ani práce ani život. Jednoho dne se mu však podaří sbalit blonďatou 22letou krásku Catherine, kterou by mu záviděl každý příčetný chlap. Jenže jako na potvoru, od chvíle, co se s ní Vincent seznámil, ho nepřestávají pronásledovat děsivé noční můry, v nichž neustále sprintuje do nekonečných schodů s vědomím, že pokud se zastaví, zemře. Doopravdy.

Catherine je nové RPG od tvůrců výtečné Persony, které se prý bude snažit být co nejvíce sugestivní, co se týče dospělých témat. Trailer na to vypadá.

VIDEO: 3419 'Catherine - Trailer'

Váš názor Další článek: PSN je na Google čím dál hledanější

Témata článku: , , , , , , , , , ,