Kinematograf: Krásy Crysis 2 v DirectX 11

Crysis 2 se dočkalo slíbeného DX 11 patche, Dead Block invaze zombíků a vy jste se dočkali dalšího pravidelného výběru nejlepších trailerů.

Crysis 2 - Ultra Upgrade s podporou DX 11 [HD]

Délka: 02:49 min

Crysis 2 je zábavná hra, která vypadá vážně dobře. Rozhodně ale nedokázala vytáhnout maximum z dnešních grafických karet, protože neběžela ani v DirectX 11. Minulý čas v poslední větě je na místě, neboť Crytek uvolnil slibovaný patch s podporou DirectX 11 a texturami ve vyšším rozlišení. Pokud nemáte dostatečně výkonný stroj, který by Ultra detaily zvládnul, můžete se na nové vychytávky podívat se srovnávacím videu.

VIDEO: 4585 'Crysis 2 - Ultra Upgrade s podporou DX 11 [HD]'


 

Rage - Legacy of iD

Délka: 04:39 min

Nový vývojářský deníček očekávané střílečky Rage se tentorkát věnuje jejím tvůrcům - iD softu. Pochopitelně se zavzpomíná i na mistrovské dílo DOOM.

 

Might and Magic - 25th anniversary

Délka: 03:17 min

Série Might and Magic se dožila čtvrt století a takové hezké výročí se musí oslavit. Třeba podařeným vzpomínkovým trailerem na ty tisícovky hodin zábavy.

 

Age of Conan Unchained - Trailer

Délka: 01:14 min

Další z placených MMORPG výráží vstříc Free2Play modelu. Ace of Conan si můžete zahrát zdarma a do hry by vás mohl nalákat nový trailer.

 

 

Deus Ex: Human Revolution - Locations

Délka: 03:11 min
 
Deux Ex: Human Revolution vypadá snad trailer od traileru lépe. Nejnovější vývojářský deníček se zaměřil na lokace, kam nás dobrodružství Adama Jensena zavede. Obrovská dvojpatrová metropole zlatě zářící do noci musí nadchnout každého fanouška cyberpunku. Nemluvě o spoustě detailů, jako jsou futuristická uživatelská rozhraní systémů či móda, čemuž se tvůrci ve snaze navodit co nejlepší atmosféru přetechnizované budoucnosti též hodně věnovali.
 
VIDEO: 4598 'Deus Ex: Human Revolution  - Locations' 

 

Torchlight II - Armor sets

Délka: 00:52 min

Pokračování podařené diablovky Torchlight stále nemá pevné datum vydání, což nás vytáčí k nepříčetnosti. A nepomůže ani nový trailer představující pestrost zbrojí ve hře.

 

Xenoblade Chronicles - Trailer

Délka: 04:19 min

Američtí hráči sepisují petice, aby Nintendo přeložilo některé z posledních JRPG. My v Evropě jsme na tom o něco lépe, protože si jedno z nich zahrajeme: Xenoblade. Více napoví trailer.

 

Ace Combat Assault Horizon - 10 min gameplay

Délka: 09:55 min

Deset minut dlouhá ukázka z první mise Ace Combat: Assault Horizon je plná vysokooktanové vzdušné akce. Nový systém dogfightů stíhaček sice nevypadá moc relisticky, ale zábavně rozhodně ano!

 

 

Dead Block - Trailer

Délka: 01:25 min

Pokud máte rádi stylové ničení pomalých a hloupých zombíků, je Dead Block studia CandyGun Games hrou právě pro vás. Titul je zasazen do 50. let, kdy mrtvoly vstávají ze svých hrobů kvůli nové módě - Rock'N'Rollu. Vaším úkolem bude zabarikádovat okna a připravit různorodé pasti, abyste si dotěrné zombíky udrželi co nejdál od těla. No a pokud se jim přeci jen podaří přes tyto překážky projít, přijde na řadu hrubá síla v podobě různých kladiv a pánviček.

VIDEO: 4589 'Dead Block - Trailer'


 

The Black Eyed Peas Experience - Debut trailer

Délka: 01:36 min

Po Michaelu Jacksonovi se vlastní hudební hry dočká i současná populární formace Black Eyed Peas.

 

Mortal Kombat - Kenshi

Délka: 01:25 min

Poslední Mortal Kombat se povedl a oceňujeme, že ani po vydání na něj tvůrci nezapomínají a vydávají další bojovníky. Jako je například slepý samuraj Kenshi.

 

Bodycount - Gameplay trailer

Délka: 01:49 min

Ukázka ze zběsilé střílečky Bodycount, na které pracuje studio stojící za neméně adrenalinovou akcí Black z Playstation 2.

Váš názor Další článek: Uživatel PS Home je hardcore hráčem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,