King`s Quest IX - neoficiální pokračování

Společnost VU Games dala na četné žádosti komunity kolem série King`s Quest a svolila k vytvoření jejího neoficiálního pokračování. Amatérský tým Phoenix Online Studios plánuje vydat hned trilogii, první epizoda by měla přijít už co nevidět.

Průběh kolem vytvoření neoficiálního pokračování známé série byl nadmíru zajímavý. VU Games zpočátku odmítalo a dokonce vývojářům nařídilo vývoj hry zastavit. Naštěstí se hráči, kteří se na již takřka dokončený první díl trilogie těšili, nebáli ozvat. Vzhledem k jejich obrovskému počtu nakonec společnost svolila. Měla však jednu podmínku: původní, autory navrhovaný název, King`s Quest IX: Every Cloak Has A Silver Lining se musel změnit na King`s Quest IX: The Silver Lining.

  

První část s podtitulem Shadow by se měla objevit již velice brzy. Vývojáři jsou zatím skoupí na detailnější informace a konkrétní datum vydání, musíme se tak spokojit s neurčitým „někdy během roku 2006“. Vyplatí se proto sledovat homepage hry, kde se nové informace zajisté objeví jako první.

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Strategy First prodává přes Steam

Témata článku: , , , , , , , ,