Komiksová střílečka Battleborn odhaluje módy a další detaily

Battleborn je nová týmově laděná střílečka od Gearboxu a vydavatel nyní odhaluje nový trailer a herní módy.

Battleborn je zasazen do daleké budoucnosti, kde je celý vesmír utlačován neznámým nepřítelem a Solus je jediná a poslední hvězda, která dává přeživším naději. Nevyhnutelně se rozhoří konflikt o zbylé zdroje mezi hrdiny, Battleborn, a dalšími mimozemskými rasami. Gearbox nyní odhalil, na co konkrétně bychom se mohli ve hře těšit. 

Příběhová kampaň

Battleborn nabídne singleplayerový příběh, který bude možné hrát jak o samotě, tak v kooperaci až s pěti dalšími kamarády. Tento mód je modulární, což znamená, že výběr jednotlivých misí je zcela na vás, ty lze navíc opakovat pro dosažení lepšího výsledku a lootu. K mání je 25 hratelných hrdinů, které se postupně odemykají. 

Kompetitivní multiplayer

Nechybí tu ani klasický multiplayer s 10 hráči online, který se soustředí na týmové boje 5 vs 5 hrdinů. K dispozici jsou tři různorodé módy:

Incursion - hráči brání své stanoviště od nepřátelských vln, ovládaných umělou inteligencí a spolupracují, aby zničili základnu soupeře

Devastation - hráči musí postupně zabírat jednotlivé objekty na mapě pro dosažení výhry

Meltdown - týmy musí chránit své miniony, které směřují doprostřed mapy. Vyhrává ten, který ochrání nejvíce minionů na cestě za sebezničením

Systém vylepšování

Všechny body zkušeností, které napříč singleplayerem i multiplayerem získáte, budete moci dle libosti využít pro vylepšení vaší postavy a vybavení, stejně jako nákupu nových cetek a hrdinů. 

Váš názor Další článek: Šéf Remedy opouští studio, Quantum Break to ale nezasáhne

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,