Komunita moderů už čeká na GTA 5, chystají se velké věci

Grand Theft Auto V je pravděpodobně jednou z nejočekávanějších her PC komunity, a to především díky budoucím modifikacím a úpravám.

Prozatím máme od Rockstaru pouze přislíben letošní rok, mnoho indicií ukazuje na vydání v listopadu. Nyní jsme se dočkali komentáře od jednoho z předních moderů, Borise Vorontsova, kterého můžete znát např. díky grafické modifikaci ENBSeries. Jeho dalším projektem má být právě GTA 5.

"Každopádně je to další projekt (GTA 5), na který se těším. Doufám, že PC verze nebude tak problematická jako GTA 4 bez aktualizací. Pokud může někdo doporučit další připravovanou hru pro modování, dejte vědět," nechal se slyšet Vorontsov.

Grand Theft Auto 5 oplývá megalomanským smyslem pro detail a připravované next-gen verze ukázaly, že se opravdu máme graficky na co těšit. Jsme zvědavi, do jakých výšin vizuální stránku hry posunou modifikace.

Níže se mimo jiné můžete podívat na dílko dalšího modera. Takto bude prý vypadat starší CJ ze San Andreas, až jej nahrají do pátého dílu.

cj.jpg

Diskuze (2) Další článek: Necelá půlhodina z nového Sherlocka Holmese ve videu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,