Legendy wrestlingu pod jednou střechou

Wrestling se poslední dobou začíná dostávat do podvědomí a obliby lidí ze všech možných koutů světa. Proto není divu, že začíná pronikat také do herního průmyslu. Po několika více či méně zdařilých pokusech přichází WWE Legends of WrestleMania. Ač se to nezná, tento bojový sport má za sebou bohatou historii a právě o ni se tato hra bude opírat, proto čekejte atmosféru zápasů z osmdesátých a devadesátých let minulého století v moderním hávu.

326948_full.jpg 326950_full.jpg

Prvním krokem, co zde uděláte je vytvoření vlastního zápasníka. Samozřejmě, že zpočátku moc možností mít nebudete, tedy alespoň co se týká vlastností a schopností postavy. Nicméně jakmile se vám začne v ringu dařit a poroste vaše prestiž i vaše zápasnické skilly se zvednou a pokud budete opravdu hodně dobří, klidně si můžete troufnout na staré legendy wrestlingu. Těch je kolem čtyřicítky a naleznete mezi nimi jména jako The Rock, Hulk Hogan, Stone Cold nebo třeba Steve Austin. Nemusíme snad dodávat, že poražení takovýchto es vás vynese do wrestlingových nebes.

326952_full.jpg 326956_full.jpg

Tvůrci se rozhodli vsadit spíše na arkádový styl, kdy je ovládání hry jednoduché, tak aby jej dokázali pochopit i příležitostní hráči a neztráceli se v něm. Nemusíte se však bát, že by tak WWE Legends of WrestleMania ztratilo na realističnosti – k tomu slouží vychytávky jako renomovaní komentátoři, vizuální úpravy haly (diváci, dynamické osvětlení...) a další detaily utvářející celek. V současné době je titul vyvíjen pro X360, PS3 a datum vydání je plánováno již na březen letošního roku.

326958_full.jpg 326960_full.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Sportovní | Wrestling
Výrobce: YUKE's Future Media Creators
Váš názor Další článek: Nový Larry přijde v dubnu

Témata článku: , , , , , , , , , ,