LinkedIn nejspíše vyzradil, kdy vyjde Mad Max a Just Cause 3

Jak už to tak bývá, občas na internet unikne něco, co nemá. Profil šéfa studia Avalanche na portálu LinkedIn prozradil několik velmi zajímavých detailů, týkajících se nadcházejících her studia.

Bohužel jsme se nedočkali žádných konkrétních informací, ale pouze předpokládaného data vydání dvou nadcházejících her studia. Navíc se dá velmi jednoduše vyvodit, kterých přesně. S vysokou pravděpodobností jde o Šíleného Maxe a třetí pokračování veleoblíbené série Just Cause.

V profilu Christofera Sundberga lze narazit hned na několik zmíněk o hrách. Dozvědět se tak můžeme např. o první licencované hře studia Avalanche, vyvíjené na základě známé filmové série, která se objeví na trhu v dubnu příštího roku. Titulem je nejspíše herní adaptace Šíleného Maxe, o které už víme delší dobu.

Druhá zmínka je podstatně zajímavější. Jedná se o „neoznámenou sandboxovou akční hru pod taktovkou Square Enixu, která má být dalším dílem veleoblíbené série.“ Na té usilovně pracuje pobočka v New Yorku a plánované vydání je stanoveno na červen roku 2015, samozřejmě pro novou generaci konzolí. A nejspíše se mluví o Just Cause 3, které na odhalení teprve dočká.

Samozřejmě je možné, že se data vydání obou titulů časem změní. Podle popisu se ale téměř jistě jedná o výše jmenované hry. Nebo jsme snad něco minuli? Podělte se v diskuzi!

Váš názor Další článek: Project CARS směřuje na konzole nové generace a SteamOS

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,