PC | Xbox One | Akce | Video | EA

Mass Effect: Andromeda se chlubí novým filmovým trailerem

Pokud se těšíte na nové sci-fi dobrodružství, jistě se nemůžete dočkat chystaného Mass Effectu: Andromeda. Máme pro vás dobrou zprávu – hra dostala nový filmový trailer.

Vývojáři ze studia Bioware na nás očividně chystají pořádné sci-fi dobrodružství. Informacemi o chystaném Mass Effectu: Andromeda opravdu neplýtvají a to samé můžeme říct o novém filmovém traileru. Na pohled je nádherný, ale moc velké množství informací z něj nevyčteme.

Pořádnou dávku informací nám však naservíroval obchod Best Buy přímo na svých oficiálních stránkách. Hlavní informací je asi cena, která je v nabídce obchodu uvedena na 60 dolarů pro PC a deset dolarů navíc za Deluxe edici pro Xbox One a PS4. Odhaleny byly i obaly všech tří verzí. Datum vydání však stále zůstává neznámou, pouze se uvádí jaro 2017.

mass_effect_1.jpgmass_effect_2.jpgmass_effect_3.jpg

Příběhově se v Mass Effectu: Andromeda vydalo lidstvo hledat nový domov, ale s místními mimozemšťany to moc dobře nedopadlo a vedlo to ke vzniku velkého konfliktu. Obchod Best Buy v popisku hry také uvádí, že budete součástí jednotky Pathfinder. Při boji s novými mimozemšťany budete využívat nových zbraní, biotických schopností a postupného vylepšování svého hrdiny. Velmi lákavě zní také kooperace jednoho až čtyř hráčů.

Diskuze (5) Další článek: No Man’s Sky jednou naplní svůj potenciál, tvrdí zástupce Sony

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,