PC

Máte rádi napětí a adrenalin? Zahrajte si onlinovu, která vás chytne.

Reklama 29. září 2016
Spousta z nás hledá únik od všedních starostí, kde se dá. Někdo jde běhat, někdo zajde do kina, jiný navštíví kavárnu s čítárnou... Je ale spousta lidí, kteří nechtějí odcházet z domu, jsou rádi, že jsou doma z práce a mohou si vyložit nohy. Jestliže i vy patříte k těm, kdo se rádi odreagují v bezpečí vašeho interiéru, odreagovat by vám mohla pomoct chytlavá onlinovka.

Proč hrát a co tím docílit?

Hrát hru na některých z internetových stránek znamená soustředit se, mít štěstí, strategii a také mít nové přátele, pokud hrajete hru, do níž je zapojeno více lidí a společně budujete, plánujete, stavíte. Tímto způsobem se dá velmi dobře zapomenout na starosti, které vás během dne potkaly, nebo které vás čekají.

Jestliže budete úspěšní, můžete se dostat na vrchní příčky hodnocení, vyhrávat, příp. být důležitým článkem v strategické hře, kde se poznáte s mnoha dalšími hráči.

Co se týče logického myšlení, i to si můžete díky onlinovkám zdokonalit. Stačí vybrat si hry, u nichž jde o postřeh, rychlost a u nichž vám způsob hry pomůže k získání bodů či jiných odměn. Skvělé jsou i zmiňované strategické hry, tady budete budovat svůj nový dům, zemi, území nebo další a při tom hájit svá práva, bojovat, hlídat, střežit.

Kde hledat kvalitní a hrané hry

Onlinovek je na webových stránkách celá přehršel. Proto je dobré vědět, kde najdete takové, jež jsou hrané, „nezasekají“ vám počítač, jsou napínavé a srozumitelné.

Webem, který takové hry nabízí je web Superhry.cz. Své tady najdou malí hráči, ale i náctiletí a dospělí, kteří již grafice, hrám a světu her rozumí. Ať už máte rádi logické hry, střílečky, skákačky, strategie nebo třeba jen rádi plníte úkoly na čas, najdete si z bohaté nabídky hru, která splní vaše představy i očekávání.

Hraní onlinovek je skutečně dobrým odreagováním, které vám přinese radost, napětí i adrenalin. Nikdy však nepřesahujte míru svého volného času, nehrajte na úkor spánku. Idální je, jestliže hrajete hodinu, max. dvě a zbytek času věnujete dalším volnočasovým aktivitám, jako jsou sport, četba, TV, hudba, domácí práce atd.

Užijte si hru naplno. Budete rádi a budete především myslet na něco jiného, než je pracovní i domácí shon.

Další článek: The Division je nejprodávanější hrou tohoto roku, chlubí se Ubisoft

Témata článku: ,