Microsoft odhalil novinky v listopadovém updatu Xboxu One

Každý měsíc vychází aktualizace konzole Xbox One. Co přinese listopadový update?

Vlastníci konzole Xbox One dostanou v listopadu další aktualizaci, jak už to ostatně u této konzole pravidelně bývá. Microsoft ani tentokrát neotálel a přidává více nových funkcí pro svou domácí konzoli.

První novinkou je možnost změnit se vlastní pozadí. Budete si moct vybrat barvu z několika nejrůznějších variant, a to i z designů achievementů. Nutno dodat, že tato možnost byla nejvíce vyžadována a je jen dobře, že jsme se jí dočkali.

Poprvé budeme moci také sdílet svou polohu a informace o našem profilu s přáteli. Samozřejmostí je podpora Xbox One SmartGlass, přes který si budete moci projíždět profily ostatních lidí. Zajímavě zní i možnost sdílet váš oblíbený klip ze hry na Twitteru.

Mezi dalšími novinkami v updatu patří nové a lepší způsoby sledování televize, vylepšení obchodu a nové funkce SmartGlass, společně s vylepšením Internetu Exploreru v konzoli. Všechny tyto vylepšení si budeme moci vyzkoušet v listopadu, kdy Microsoft uvolní update veřejnosti. Mrkněte i na oficiální trailer, který představí všechny tyto novinky.

Diskuze (1) Další článek: Call of Duty: Advanced Warfare dostane dedikované servery

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,