Na internet unikly obrázky ze zrušené PSP hry TES Travels: Oblivion

Skupina zasvěcenců, kteří si říkají Unseen64, mají vskutku obskurní zálibu: Radí se hrabou ve zrušených herních projektech.

Při pročítání si jejich příspěvku se vám postupně vkrádá do úst hořkosladká chuť. Na jednu stranu se dozvíte o mnohdy zajímavých titulech. Na stranu druhou drtivá většina z nich pravděpodobně už nikdy nespatří světlo světa. Příkladem za všechny může být právě hra ze světa The Elder Scrolls, o níž se už několikrát mluvilo. Až nyní si však díky screenshotům můžeme být jisti, že se na ní v minulosti opravdu pracovalo.

elder-scrolls-IV-oblivion-psp.jpgelder-scrolls-IV-oblivion-psp-screen-1.pngoblivion-psp.jpgthe-elder-scroll-oblivion-psp.jpgelder-scrolls-IV-oblivion-psp-screen-2.pngoblivion-psp-0.jpgtn_565_3.thumbnail.jpg

Spousta fanoušků by určitě uvítala nějakou tu odnož jejich milované fantasy série. Travels: Oblivion měla přenést zážitek z velkých platforem na soňácké handheldy staré generace. Od svých starších bratříčků se lišila především přístupem k prozkoumávání herního světa. Obsahovala jakýsi centrální bod, ze kterého jste mohli cestovat do všemožných zákoutí Tamrielu. O důvodu ukončení vývoje se neví mnoho. Snad se v budoucnu přece jen dočkáme dalšího dobrodružství z tohoto milovaného univerza, a to i v podobě jakou nastínil tento mrtvý projekt.

Diskuze (1) Další článek: CoD: Infinite Warfare bude mít pohybový systém z Black Ops III

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,