Na nový díl série Gears of War se těší i původní vývojáři

Microsoft zaměnil vývojáře ze studia Epic Games za zkušené členy týmu The Coallition ještě v loni, jak to vnímají fanoušci série není nutno rozvádět, co si o tom ale myslí duchovní otec série?

Cliff Bleszinski, více známý pod přezdívkou CliffyB, je dodnes považován za jednoho z klíčových lidí točících kolem xboxové série Gears of War, a to jak v segmentu propagace, tak vývoje. V roce 2013 však spolu s Microsoftem dal studiu Epic Games také sbohem a zamířil do "herního" důchodu. Dlouho se ale při jezírku s kachnami neohřál, jelikož nyní už pracuje na svém vlastním projektu s názvem LawBreakers.

Přitom všem si ale našel čas, aby se podíval na nejnovější trailer k nadcházejícímu dílu série Gears of War s podtitulem Tomorrow, sdílel ho, a ještě i přidal lichotivý komentář "Nemůžu se dočkat, až si to zahraju". Rovněž pochválil členy studia The Coallition za skvěle odvedenou práci. Radost tentokrát neskrýval ani šéf vývoje čtvrtého dílu, který krátkým "děkujeme" celou konverzaci ukončil. Na zmiňovanou ukázku se můžete podívat zde:

Hra Gears of War 4 vychází letos, 11. října, a vypadá to, že kromě Xboxových hráčů se možná dočkají i majitelé PC s Windows 10.

Váš názor Další článek: NBA 2K17 oficiálně oznámeno, obsah speciální edice vás překvapí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,