Na seriálu z univerza Battlefield se údajně už pracuje

Zhostí se ho známý filmaři ze studia Anonymous Content.

Na světlo světa se včera v pozdních večerních hodinách dostala zajímavá zpráva o tom, že herní série Battlefield se dočká adaptace ve formě televizního seriálu. Jeho budoucí tvůrci se pyšní několika oceňovanými seriály, mezi jejich nejúspěšnější počiny patří třeba True Detective (česky: Temný případ). Na projektu se kromě nich bude pasivně podílet i Paramount TV, a samozřejmě také herní vydavatel EA.

"Spolu s EA a Paramount TV budeme vyrábět televizní seriál se stejně poutavou a robustní dějovou linkou, jaká drží hru na výsluní již patnáct let," dodal za Anonymous Content producent projektu Michael Sugar.

20426_19810-battlefield-4-image-7353.jpg

Na jakékoliv další detaily se bohužel nedostalo, a tak můžeme jen spekulovat o tom, jaké bude herecké obsazení seriálu či v jakém časovém rozmezí se bude děj odehrávat. Stejně tak nevíme, jaká televizní stanice ho zařadí do své programové nabídky. Pro českou a slovenskou fanouškovskou základnu by nejspíš byl ideální kanál HBO, který většinu původních seriálů dokáže přinést v poměrně krátkém čase a s plnou lokalizací, realita je ale prozatím ve hvězdách. 

Kromě toho se EA už jednou ve spolupráci s americkou televizí Fox pokusilo přinést na televizní obrazovky příběh ze světa Battlefieldu, konkrétně v roce 2012. Od komedie inspirované hrou s podtitulem Bad Company se však díkybohu upustilo.

Diskuze (5) Další článek: Na hraní s kamarády v Just Cause 3 si budeme muset ještě počkat

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,