Nadějné české RPG Kingdom Come bude na Kickstarteru, trailer už dnes

O domácím středověkém RPG jménem Kingdom Come: Deliverance už ledacos víme, díky klukům z Levelu jsme však zase o ždibec moudřejší. Hra směřuje na Kickstarter a ještě dneska má dorazit halda nových informací.

Jak tvrdí preview z časopisu, Kindgom Come se už dnes po šesté hodině večerní objeví na Kickstarteru, kde se bude snažit vybrat 500 000 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 10 milionů korun. K tomu má studiu Warhorse dopomoci hrstka nových detailů o hře a především nový trailer, jenž bude spuštěn také dnes večer.

Pokud se tvůrcům podaří potřebnou sumu vybrat, vývoj by měl úspěšně pokračovat a investor Zdeněk Bakala podle všeho pokryje zbývající výdaje. Pokud se však projekt na částku nedostane, s největší pravděpodobností bude vývoj ukončen, jak podotýká sám Daniel Vávra.

Zatímco ale čekáme na večerní nadílku, pojďme se podívat na několik nových detailů o hře. Ta má být rozdělena na tři části, každá o cca 30 hodinách v otevřeném světě. I když o rozdělení vývojáři nestáli, podle všeho nešlo jinak a ve výsledku bychom neměli o nic přijít. Jednou z největších devíz hry má být důraz na realismus ve všem. Každý úder v souboji tak například bude vypočítáván v reálném čase, a od toho se budou odvíjet následky, jako je poškození, stav brnění a další maličkosti.

f2f4b484-91512.jpg

Navíc jsme se konečně dozvěděli identitu tajemného hradu na jednom z herních obrázků. Jde o hrad, který se kdysi nacházel v Ratajích nad Sázavou. Právě v něm a blízkém městečku se bude odehrávat část hry.

O novinkách z Kickstarteru vás budeme informovat ihned, jak se objeví.

Diskuze (4) Další článek: Lionhead pracuje na několika dalších projektech mimo sérii Fable

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,