NASCAR závody na Wii

NASCAR Kart Racing je nově připravovaný závodní titul, v němž se vžijete do role závodníka slavné automobilové série a pokusíte se získat kýžený titul. Nečekejte však nervy drásající závody plné vařících se pneumatik a rozlitého benzínu. Celkové pojetí hry se nese v odlehčeném duchu, jak napovídají screenshoty i fakt, že se jedná o počin pro japonskou bílou krabičku Wii.

VIDEO: 759 'Nascar Kart Racing - trailer'

Díky oficiální licenci se setkáte se slavnými jezdci současnosti i historie, namátkou jmenujme například Jeffa Burtona, Kyle Busche, Dennyho Hamlina, Kaseyho Kahna, Matta Kensetha a Elliota Sadlera. V jejich kůži se můžete pustit do šampionátu, který čítá obstojné množství závodů v různých krajinách. Kaňony, dálnice a pouště jsou jen zlomek z toho, co vás čeká. Milovníci detailů jistě ocení fakt, že se kolem tratí v hojné počtu nachází reklamní billboardy. S postupnými vítězstvími se vám začnou odemykat nové vozy, tratě, jezdci a v neposlední řadě také herní módy.

NASCARKartRacing_03.jpgNASCARKartRacing_04.jpg

Stejně jako valná většina Wii her se ani NASCAR Kart Racing nebrání multiplayeru ve více lidech v jednom obýváku. Jestli si pozvete kamarády nebo se pokusíte svými řidičskými schopnosti ohromit zbylé členy vaší rodiny je jen a jen na vás.Na závěr jen dodáváme, že se titul v obchodech objeví symbolicky 10.února 2009, kdy oficiálně startuje nová sezóna.

NASCARKartRacing_01.jpgNASCARKartRacing_02.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: Wii
Žánr: Závodní
Výrobce: EA Sports
Diskuze (1) Další článek: Galerie: Things On Wheels

Témata článku: , , , , , ,