Naughty Dog se k sérii Crash Bandicoot jen tak nevrátí

Vydání aktuálního Uncharted 4 způsobilo, že se s různými spekulacemi a domněnkami ohledně budoucnosti studia doslova roztrhl pytel.

Jedním příkladem za vše je šeptanda kolem údajného rebootu frančízy s vakojezevcem jménem Crash. Bez jeho přičinění by se dnes už všeobecně známá firma Naughty Dog asi těžko dostala ke tvorbě jejích dalších hitů. Proto by celá řada fanoušků oživení této značky uvítala s nadšením. Na začátku století panoval na trůnu hráčského mainstreamu žánr 3D hopsaček. Dnes je po něm na trhu velká díra, kterou občas vyplní nějaký ten titul. V poslední době se o to zasloužil třeba Ratchet & Clank.

Spekulace nadšené hráčské obce kalifornské Naughty Dog vzápětí utnulo. Zároveň připomnělo, že práva jsou stále v rukou Activisionu, a o jejich navrácení do domovské firmy se zatím nejedná. To však neznamená, že právě v Activision se na novém díle nepracuje. S touto zprávou teď vyvstávají obavy o tom, zda je série v těch správných rukou. Pánové a dámy z Naughty Dog zvládají kontrolovat kvalitu svých produktů přece jen o něco lépe než v Activisionu.

Diskuze (1) Další článek: Capcom má letos se značkou Resident Evil velké plány

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,