Nekompromisní akce Redeemer na konzole dorazí v červnu

Už v minulém roce vývojáři oznámili, že se brutálního Redeemera dočkají i konzoloví hráči. Po odkladech teď máme nové datum vydání.

Rozbité hlavy, zlámané kosti, plné kbelíky krve. Tyhle věci k akční rubačce Redeemer bezpochyby neodmyslitelně patří a dlouho byly exkluzivní pro PC hráče. Teď jsme se ale konečně dočkali nového data vydání pro konzolovou verzi hry, která měla vyjít už v průběhu minulého léta. Nakonec se ale vydání posunulo a nejnovější datum, které tvůrci přislíbili je 25. června.

Redeemer je originální pohled na brutální rubačky, které nabízí akční souboje, hromadu nepřátel. To všechno v rychlém sledu a z netradičního pohledu ptačí perspektivy. Váš hrdina Vasily zažil pořádnou dávku útrap. Jako zaměstnanec největšího výrobce kybernetických zbraní na světě si prošel peklem a rozhodl se začít od začátku. Uchýlil se k životu s mnichy a dvacet let hledal klid. Jeho bývalý zaměstnavatel se mu ho ale rozhodl odepřít a Vasily tak nemá jinou možnost, než se vydat na válečnou stezku.

Své nepřátele budete mít možnost odzbrojovat, blokovat jejich útoky a likvidovat je neskutečně brutálním způsobem i hezky potichu a nenápadně. Hra navíc nabízí i rozvoj vaší postavy, která získává nové schopnosti a zdokonaluje se v boji různými způsoby. Konzolová verze přidá i kooperační režim a vybalancování některých úrovní v rámci singleplayerové kampaně. Těšit se mohou hráči na PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Enhanced edici ale dostanou k dispozici i PC hráči, kterým právě některé výše zmíněné prvky chyběly. 

Váš názor Další článek: Půlhodina v hororovém světě Chernobylite ukazuje velký potenciál

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,