Nové informace a dojmy alpha testerů akce The Division

The Division má údajně vyjít již tento rok, ačkoliv se o něm ví pouze pár základních informací. Co si o něm myslí testeři alpha verze?

Kanál Open World Games zveřejnil zajímavé video ve spojitosti s hrou The Division – akčním MMO RPG z pohledu třetí osoby z dílen Ubisoftu a Massive Entertainment. OWG vyzpovídal testery alpha verze hry a jejich postřehy vložil na Youtube.

Tak jaké měli testeři dojmy? Více než pozitivní! Údajně si zahráli pouze v určité části New Yorku, ve kterém bude několik tzv. Dark Zones. To jsou virem nakažená centra, do kterých musí hráč vstoupit přes dekontaminační průchody, tam i zpět. To stejné platí pro vybavení či zbraně, které v těchto zónách najdeme. Náš batoh/inventář se ve skutečnosti bude dělit na dvě části – dekontaminovou a virem posetou výbavu.

Je důležité si také říci, že v těchto „temných zónách“ můžeme potkat až na sto hráčů, kteří buďto plní nějaký ten úkol nebo pouze hledají části vybavení. Ostatní hráče, tedy kromě vašich týmových kolegů, neuvidíme na mapce do té doby, dokud někoho nezabijí nebo nevyvolají nějakou akci. Čím více budou agresivní, tím více hráčů je lépe na mini-mapě uvidí. Ne vždy je ovšem potřeba vyvolávat konflikt. S protihráči se můžeme domluvit na nějaké té spolupráci.

TheDivision_Wallpapers_2560x1600.jpg

Co se týče těch neživých nepřátel, ti jsou podle testerů chytří, kreativní a neváhají ani sekundu, jakmile nás uvidí. Umělá inteligence dokáže také směle spolupracovat, takže nám dá určitě zabrat.

Zbraně a jejich následná úprava je podobná té v Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier. Je zde mnoho upravitelných částí, které můžeme vylepšovat či jakkoli měnit. To stejné platí pro hráčovo vybavení, které může být ucraftováno z nejrůznějších nalezených věcí. Vzhled postavy půjde samozřejmě také měnit, ale nečekejte žádné křiklavé barvy nebo šílené skiny. Všechno hezky v duchu atmoséry hry.

Po technické stránce se prý jedná o kvalitní kousek. Připojení k serverům je překvapivě stabilní a hratelnost je také skvěle zvládnutá. Podle výpovědi je zde velká šance na vydání v tomto roce, což potvrdilo i samotné Massive Entertainment.

Pro více informací se podívejte na samotné video, určitě za to stojí. Vše ale zatím berme jako spekulaci. 

Diskuze (2) Další článek: Akční střílečka Bombshell v novém gameplay traileru a galerii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,