Nový Kmotr klepe na dveře

Rosťa Viktorin 19. června 2008

Přiznejme si to hned na začátek, herní Kmotr díru do světa zrovna neudělal. V recenzích sice sklízel vcelku nadprůměrná hodnocení, avšak hráčská veřejnost o něj neprojevila kdo ví jak velký zájem. O to divněji se jeví rozhodnutí EA o stvoření jeho pokračování. Alespoň to totiž vyplynulo z včerejšího prohlášení Johna Riccitella na sumitu investorů.

"Myslím, že si ještě před koncem tohoto roku povíme mnohé o Godfather 2," uvedl Riccitello a dodal. "Zvláště když tuhle hru budete moci hrát dvěma způsoby. Buď ve stylu Grand Theft Auto, nebo jako klasickou RTS, kdy budete dění na obrazovce sledovat se specifickým výškovým odstupem."

Pravda, vůbec bychom se nezlobili, kdyby na veřejnost proniklo vícero informací, nicméně, pomineme-li vše již zmíněné, ví se pouze to, že na hře v současné době pracují lidé z interního studia EA - Redwood Shores (The Simpsons Game, Dead Space). Nezbývá tedy než pečlivě sledovat dění okolo mafiánské legendy, a doufat, že začlenění jakéhosi "RTS módu" neodsoudí celou hru k spodním poličkám prodejních regálů, jako se tomu stalo například v případě hříčky Gangland.

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Facebreaker se dočkáme již letos na podzim

Témata článku: ,