Nový Mass Effect si prý půjčí některé prvky ze třetího Dragon Age

Ředitel studia BioWare Montreal sdělil přes Twitter fanouškům zajímavou informaci. Připravovaný Mass Effect si totiž vypůjčí některé prvky ze sesterského projektu, pokračování Dragon Age.

Studio BioWare Montreal nám před nějakým tím pátkem oznámilo, že připravuje další díl z universa Mass Effect, který už nebude popisovat cestu drsňáka Sherparda, i když na něj také nezapomene. Přinese nové postavy, příběh a hlavně úplně nové herní mechanismy. Taktéž na nový díl nebudeme podle vývojářů čekat nějak zvláště dlouho. Otázkou tedy zůstávalo, jak to všechno chtějí tvůrci stihnout.

 

Tuto otázku nyní na Twitteru zodpověděl Yanick Roy, ředitel studia BioWare Montreal. Podle jeho slov si nový Mass Effect vypůjčí mnoho herních prvků z připravovaného Dragon Age: Inquisition. Navíc mají pod křídly obří talentovaný tým, který dokáže s těmito mechanismy a Frostbite 3 enginem vytvořit dech beroucí dílo. Bohužel zatím nemáme ani tu nejmenší páru o tom, jak třetí pokračování Dragon Age vypadá, natož hraje. Uvidíme na GamesComu.

Váš názor Další článek: The Sims 4 jsou na cestě, poprvé se předvedou na GamesComu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,