Nový Unreal Tournament opravdu ve vývoji, bude k dostání zdarma

Epic dnes prostřednictvím streamu potvrdil sliby a oficiálně oznámil začátek vývoje nového dílu série Unreal Tournament. Připravil si však pro nás menší překvapení.

Co prozatím víme? Unreal Tournament se od dnešního dne začíná vyvíjet v útrobách malého týmu, který se skládá z veteránů série. Půjde o zcela otevřený projekt, který bude vytvářen v úzké kolaboraci s fanoušky. Kdokoliv se chce přidat a prozradit nápady a fantazie, může.

Titul bude věrný kořenům série, půjde tedy o kompetitivní FPS s velmi aktivní modařskou základnou. Epic dokonce časem chce vytvořit obchod pro vývojáře, modery a všechny ostatní, kde se budou vyměňovat a prodávat módy do hry.

Prozatím je v plánu verze pro Windows, Linux a Mac. A jelikož vývoj teprve začal, ještě si pěkně dlouho počkáme. Epic ale slibuje, že bude vývoj zcela otevřený a my budeme svědky mnoha aktualizací a zpráv, takže rozhodně nebudeme roky ve tmě.

A teď to nejlepší. Unreal Tournament bude k dostání zcela zdarma. Nepůjde o Free-to-Play titul, jen bude hra k dispozici zadarmo. Nevěříte? My také ne. Ale uvidíme.

Vše spojené s vývojem naleznete na oficiálních fórech.

Diskuze (7) Další článek: Famózní trailer na akci Watch Dogs představuje spojence i nepřátele

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,