Oculus Rift: datum vydání, hry a příslušenství

S VR brýlemí se nám dnes roztrhl pytel a máme celou řadu zajímavých poznatků a informací o Oculusu.

Virtuální platforma Oculus Rift se blíží svému vydání a tvůrci oznámili, že bychom se veřejného prodeje měli dočkat v prvním čtvrtletí roku 2016, což by již mělo být finální. Vývoj totiž zdárně kulminuje a vše je připraveno k tomu vyrazit vstříc hráčům.

Společně s VR brýlemi bychom se měli dočkat i příslušenství, především tedy ovladačů Oculus Touch, které jdou ruku v ruce se samotnou náhlavní soupravou a umožní interakci v herním světě stejně, jako u Playstation VR. Ty ale dorazí na trh o něco později, ve druhém čtvrtletí.

1434066226-oculus-touch-3.jpg1434066226-oculus-touch-4.jpgoculus-touch-2.jpg

Oculus Touch Trailer

Oculus Touch Demo

Oznámena byla celá řada her a rozličných zábavných programů, které doprovodí Oculus Rift na trh začátkem roku. Zajímavě vypadá tvoření v Medium, kuchání v Surgeon Simulator či procházka ve vesmíru v Adr1ft. Navíc již byly oznámeny počítačové sestavy od Dellu, Alienware a dalších výrobců, které budou Oculus Ready, tedy graficky utáhnou všechny potřebné hry.

Medium

Minecraft

Epic dokonce odhalil zbrusu novou střílečku Bullet Train, vytvořenou specificky pro VR platformy. Zkrátka, máme se na co těšit!

Ukázky dalších her

Váš názor Další článek: Podívejte se na systém postavy z nového Falloutu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,