PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Odhaleny sběratelské edice akce Call of Duty: Advanced Warfare

Activision představilo veřejnosti celkem tři sběratelské edice hry Call of Duty: Advanced Warfare, které si fanoušci budou moci pořídit.

K mání budou tentokrát rovnou tři druhy, které ukojí choutky všech hráčů, jelikož nabídnou rozličné kombinace herního obsahu a sběratelských serepetiček k tomu.

Již 4. listopadu letošního roku budou v prodeji sběratelky Atlas Limited Edition (79,99 dolarů), Digital Pro Edition (99,99 dolarů) a Atlas Pro Edition (119,99 dolarů).

1406662461-atlas-limited-edition.jpg

Všechny verze budou disponovat také dodatkem Atlas Digital Content Pack, který přinese hráči dvě unikátní zbraně, unikátní exoskelet Atlas, helmu, herní karty a pět odymaktelných balíčků s vybavením. Hráči také budou mít možnost vylepšit svůj exoskelet v kampani o něco dřív.

1406662461-atlas-pro-edition.jpg

Edice Digital Pro a Atlas Pro ještě navíc nabídnou Season Pass, který samozřejmě odemyká čtyři chystané DLC balíčky s multiplayerovými mapami. Atlas Limited Edition a Atlas Pro Edition se pochlubí fešnými steelbooky, oficiálním soundtrackem, knihou artworků a rozšířeným manuálem.

Váš názor Další článek: Assassin's Creed: Unity odhaluje novou postavu - templářku Elise

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,