Originální akranoid?

Že jsou arkanoidy mrtvé? Že už v tomto žánru nelze vymyslet nic originálního? Inu, když se chce, tak jde všechno, jak říká jedno moudré přísloví. Magic Ball budiž zdárným důkazem. Svým Sixaxisem v něm budete ovládat starou známou plošinku, od níž se odráží míček. Ovšem tentokrát se jeho cílem cihličky rozmanitého typu od lesních plotů, přes pirátské ostrovy až po zábavní lunaparky.

368424_full.jpg 368426_full.jpg

Vašim cílem je samozřejmě vyčistit horní polovinu hrací plochy od veškerých předmětů, co se na ní nachází. Nezřídka kdy vám dolů spadne nějaký bonus, občas se však stane, že vám spadne bonus záporný, který dokáže zamotat hlavu i zkušeným hráčům. Vyjma singleplayerové kampaně (mimochodem čítající čtyřicítku rozličných úrovní) naleznete v menu i položku pro kooperativní hru hned s několika zábavnými módy.

368428_full.jpg 368430_full.jpg

Jelikož se jedná o causa počin, dá se očekávat stylové grafické zpracování, které si můžete prohlédnout na přiložených screenech. Magic Ball si budete moci stáhnout prostřednickým služby Playstation Network někdy v průběhu prvního čtvrtletí následujícího roku.

368432_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PS3
Žánr: Arkády, Logické
Výrobce: Alawar
Váš názor Další článek: Zase jedny šťastné a veselé

Témata článku: , , , , , , ,