Papírové Tearaway může být důvodem pro koupi Vity

Nová plošinovka od tvůrců LittleBigPlanet vypadá prostě úžasně.

Musím uznat, že britské studio Media Molecule má grafiky s neskutečnou fantazií. Vidět to už bylo na LittleBigPlanet a stejně unikátní bude i jejich nová third person plošinovka Tearaway pro handheld PS Vita.

Tearaway Art 01.jpgTearaway Art 02.jpgTearaway Art 03.jpgTearaway Art 04.jpgTearaway Art 05.jpgTearaway Art 06.jpgTearaway Art 07.jpgTearaway Art 08.jpg

Hra je o pošťákovi jménem Iota (či nově odhalené ženské verzi Atoi) a jednom dopisu, který musí doručit. Zajímavé je to, že obsah dopisu je prý podle tvůrců unikátní pro každého hráče.

Tearaway staví na originálním vizuálním zpracování, kdy je celý svět a jeho obsah jako vystřižený a poskládaný z papíru. Na mysl se vkrádá Paper Mario, nicméně hra od Media Molecule vypadá jinak, o čemž se ostatně můžete přesvědčit na videích a obrázcích všude tady okolo.

Tearaway 01.jpgTearaway 02.jpgTearaway 03.jpg
Tearaway 04.jpgTearaway 05.jpgTearaway 06.jpg
Tearaway 07.jpgTearaway 08.jpgTearaway 09.jpg

Papír má hrát i důležitou roli v herních principech, kdy budete různě trhat překážky stojící hrdinovi v cestě. Opět vás odkážu na video, hlavně na to devítiminutové přímo ze hry a s komentářem.Tearaway vyjde někdy v průběhu letošního roku pouze na PS Vita.

Zdroj: AGB

Váš názor Další článek: Podívejte se na záběry z válečné vřavy v Killzone: Mercenary

Témata článku: , , , , , , , ,