Patch k Dishonored 2 zabere na PS4 a Xbox One hrůzných 9GB

Dishonored 2 vychází už za dva dny a tak se začínají objevovat první podrobnosti.

Neoviktoriánská steampunková akční fantasy hra s drsňákem Corvem a sesazenou císařovnou Emily v hlavní roli si na oficiální vydání musí počkat do tohoto pátku. Už dnes jsou ale herní vody plné kopií. 

Jak je to možné, není v tuto chvíli důležité.  Díky nim jsme totiž mohli zjistit, že poté co hru nainstalujete, se vám začne stahovat patch. Vážně? Hned po vydání? A už patch? Asi by to bylo přijatelné, ale tento je prý na PS4 a Xbox One podle serveru Reddit velký více jak 9 GB.

Podle informací má patch opravovat některé bugy a vylepšit streamování textur. Dále potom zlepšuje kvalitu stínů a odrazů, dobu načítání, audio mix a také upravuje snímkovou frekvenci. Patch také přidá tzv. mid-mission stats screen, kde se stejně jako v jedničce budou objevovat získané zásluhy. 

Jak potvrdil server Press-Start, tak update bude zahrnovat skutečně 9.1 GB pro diskovou verzi. Bohužel nemůžeme nikde dohledat poznámky k patchi, aby bylo více zřejmé, co všechno se upraví. Každopádně ve finále vám na PS4 hra s patchem zabere monstrózních 48GB.

Diskuze (2) Další článek: Reportáž: Rande s vývojáři na Game Developers Session 2016

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,