PS3 | Vita | Téma

Playstation Experience 2015: to nejzajímavější pod jednou střechou

Sony nastartoval víkend plný her a Playstationu a úvodní konferenci máme za sebou. Podívejte se na to nejlepší z akce pěkně pohromadě.

Sotva jsme se rozkoukali po The Game Awards a už to do nás pálí Sony s akcí Playstation Experience. Dorazily veleočekávané hry v čele s Uncharted 4, stejně jako překvapení a zbrusu nová odhalení. Je toho hodně a vše exkluzivně pro fanoušky Playstationu. Pojďme si tedy shrnout to nejdůležitější a nejzajímavější.

DEN 2 - Záběry z her

Dying Light: The Following

Destiny: The Taken King

Playstation VR

The Tomorrow Children

No Man's Sky

DEN 1 - Konrefence

Zbrusu nový trailer na Uncharted 4

Konference Sony nemohla začít ničím jiným, než nejočekávanější hrou příštího roku. V novém traileru na Uncharted 4 se podíváme na další filmeček, kde figuruje Nathan i jeho starší brácha. 

První záběry z předělávky Final Fantasy 7

Na E3 všichni byli doslova poblázněni z traileru na Final Fantasy 7 Remake a Sony nyní pokračuje v chutném nášupu rovnou záběry ze hry. 

Street Fighter V odhaluje poslední postavu

Připomenula se i bojovka Street Fighter V, která trailerem představila posledního bojovníka ze základní soupisky jménem F.A.N.G. Potvrzeno bylo i šest zbrusu nových postav, které se prostřednictvím DLC dostanou do hry v následujících měsících od vydání.

Psychonauts dorazí také do brýlí virtuální reality

Kromě nedávno oznámeného plnohodnotného pokračování série Psychonauts dnes Tim Schafer odhalil také zcela samostatný titul jménem Psychonauts in the Rhombus of Ruin, který je vyvíjen exkluzivně pro brýle virtuální reality. Půjde o hru pohledu první osoby, kde si hráči zplna užijí halucinogenní výlety do myslí jiných. Více informací již brzy.

Na Playstation 4 vyjde celá řada skvělých indie titulů

Představenily se již tradičně rozličné indie projekty a tituly, které poctí svou přítomností konzoli PS4 a handheld PS Vita, od arkádovek a plošinovek po strategie a další žánry.

Team Ninja ukázal exkluzivní PS4 titul NI-OH

Ni-Oh je titul původně vyvíjený pro konzoli PS3, nyní přeskakuje na PS4 a dokonce míří na východ, takže si jej budou moci zahrát všichni. Příběh se odehrává v Japonsku 16. století a hráč se vtělí do role samuraje, který musí naplnit svůj osud.

Playstation VR vnadil na připravované projekty

Solidní přítomnost na akci měly také brýle virtuální reality PS VR a hry, které se na zařízení připravují. Prozatím jde spíše o menší zajímavé projekty, které mají hráče uvést do virtuálního světa.

Battleborn odhalil novou hratelnou postavu

Do parodické akce Gearboxu míří další postava. Jde o fešného tučňáka v mechovi, který nešetří hláškami a raketami. Jak bylo oznámeno dříve, majitelé PS4 dostanou přístup do betatestu jako první a pro všechny zúčastnění bude k dispozici bonusová 26 postava, když titul vyjde 3. května příštího roku.

Destiny bude pořádat závody vznášedel Sparrow

Také jste od vydání doufali, že si jednou zazávodíte na svých "motorkách" napříč planetami? Destiny: The Taken King brzy dostane nový mód jménem Sparrow Racing League, který bude dostupný od 8. prosince. Více informací již brzy.

Epic odhalil novou MOBA hru Paragon

Ke konci konference dorazil na pódium Epic a oficiálně představil novou online hru Paragon, na které studio pracuje. Kromě PC je nyní titul potvrzen také pro konzoli PS4, Early Access startuje na jaře roku 2016 a hra samotná míří na trh v létě téhož roku.

A tím konference úspěšně končí. Rozhodně se nezapomeňte do článku průběžně vracet, jak budou nové trailery a informace postupovat, budeme jej aktualizovat. 

Diskuze (3) Další článek: Na PS4 míří hry z PS2, zahrajeme si už zítra

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,