PlayStation VR přišel do obchodů. Lidé ho zkouší zapojit do Xbox One a Wii U

Je to tady. Očekávaná virtuální realita od PlayStationu dorazila po celém světě na pulty obchodů. Hráči si tak mohou začít užívat 30 her, které PS VR v tuto chvíli nabízí. Do konce roku jich bude více než 50.

Další hry na PlayStation VR budou následovat příští rok. Mezi nimi bude například Star Wars Battlefront – Rouge One: X-wing VR mise, Star Trek: Bridge Crew, Resident Evil 7 a další. Většina těchto her nevyžaduje ovladače PlayStation Move, jen DualShock 4. Nutností je ale PS kamera. PlayStation VR v tuto chvíli v ČR seženete za 10 999 Kč.

První lidé si tedy virtuální realitu již pořídili a začali ji testovat. A protože jsou zvídaví, zkusili ji zapojit do všemožných zařízení, které mají HDMI. Například uživatel twitteru chirnoice ho zkusil zapojit do Wii U a zobrazit Splatoon, server Ars Technica zapojil PS VR do Xbox One a PC. Jaký to mělo výsledek? Na PC se prý zobrazí klasická plocha, na Xbox One nefunguje zvuk. Celkově to zapojit jde, PS VR funguje, ale jen omezeně v cinematic módu. 

psvr-overview-two-column-audio-05-eu-03oct16.pngpsvr-overview-two-column-controllers-01-eu-07oct16.pngpsvr-overview-two-column-lights-camera-03-eu-06oct16.png

Diskuze (1) Další článek: Tvůrci Metra pracují vedle VR hry i na dalším titulu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,