EA

Počítačové herny potřebují multilicence na EA hry od ProGamers

Společnost Electronic Arts Czech Republic se domluvila s firmou ProGamers s platností od 1.4.2004 na výhradní distribuci multilicencí na hry od EA. Tímto byla vyřešena legalizace a úplatné uvolnění herních titulů z produkce a distribuce společnosti Electronic Arts pro komerční užívání, tedy pro provoz v hernách PC her.

Počínaje dnem 1.4.2004 pověřuje Electronic Arts společnost ProGamers s.r.o. výhradním prodejem her a multilicencí počítačovým hernám a internetovým kavárnám v České a Slovenské republice.

Cena za správu poskytnuté multilicence byla stanovena na 200,-Kč/měsíc + DPH, minimální doba pro zakoupení multicence (jedné pro všechny hry od EA) je jeden kalendářní rok. Herna tedy musí zaplatit minimálně 2.400,- Kč + DPH (popř. ekvivalent v SK) za právo ročního provozování her v herně.

Postup získání licence bude obsahem tiskové zprávy připravované EA na tiskovou konferenci dne 1.4.2004 v Gold Class multikina Village Cinemas Anděl, již dnes můžeme oznámit, že postup získání multilicence je následující:

1. Herna osloví ProGamers se zájmem o poskytnutí multilicence a předá své identifikační údaje (IČO, DIČ, výpis z OR anebo ŽL)

2. ProGamers připraví licenční smlouvu, parafovanou zástupcem EA a zašle k podpisu herně

3. Herna podepíše smlouvu a pošle ji zpět ProGamers, které zajistí certifikaci smlouvy vedením EA

4. Herna zaplatí poplatek za správu licence ve výši 2.400,-Kč + DPH na účet ProGamers a na tuto částku obdrží daňový doklad

5. Herna zašle společnosti ProGamers objednávku na počet her, ceny her budou odpovídat doporučeným cenám v maloobchodní síti.

6. Herna spolu s objednaným množství obdrží vedením EA certifikovanou smlouvu a odpovídající počet příloh k licenční smlouvě o nákupu jednotlivých her. V příloze (pro každou provozovanou hru jednotlivě) bude uveden počet a evidenční čísla hry.

7. Herna obdrží certifikát od EA o poskytnutí licence k provozu her na sjednané období

8. Českomoravský svaz ProGamingu na svých stránkách zveřejní seznam certifikovaných heren s přehledem udělených licencí od jednotlivých vydavatelů a dobou platnosti udělené licence.

Provoz her od EA v hernách bez platné licence je chápán jako nelegální.

Podrobné informace si můžete vyžádat na níže uvedeném kontaktu:

Pavel Tůma
ProGamers s.r.o.
Muchova 15/237
Praha 6, CZ-16000
tel.: +420 233 324 027
fax: +420 233 325 501
mobil: +420 777 005 677
email: ealicence@progamers.cz

Zdroj: PR

Diskuze (4) Další článek: NAOSTRO s Danielem Mikšovským dnes končí

Témata článku: , , , ,