Podívejte se, které soundtracky svých her má Tony Hawk nejradši

Tony Hawk, skejťácká legenda a stejně tak legenda videoherního průmyslu přelomu tisíciletí. Tenhle chlapík má na kontě více než tucet her se svojí jmenovkou na obalu a jejich soundtracky se nám vryly do paměti. Které má nejradši sám Hawk?

Skateboardingové hry s Tony Hawkem si získaly srdce mnoha fanoušků a jedním z jejich hodně povedených stránek vždy byly soundtracky. Sám Tony Hawk se rozhodl, že zhodnotí, které hry ze série mají podle něho nejlepší soundtrack. Asi nemusíme připomínat, co všechno se skejťácké legendě podařilo na track listy dostat. Nechyběli třeba Mötorhead, Sex Pistols, AC/DC, nebo Ramones a spousta dalších.

Sám Tony sice soundtracky nevytvářel sám, ale je v nich poznat, že většinu písní vybíral a můžete v nich tak pocítit dost z jeho vkusu. "U každé hry to bylo tak, že jsem měl seznam asi dvaceti, třiceti songů v podobném duchu," říká Hawk o tom, jak vybíral písně. 

Bez dalšího zdržování, tady je seznam:

1. Tony Hawk's Pro Skater

2. Tony Hawk's American Wasteland

3. Tony Hawk's Pro Skater 4

4. Tony Hawk's Underground

5. Tony Hawk's Pro Skater 2

6. Tony Hawk's Underground 2

7. Tony Hawk's Proving Ground

8. Tony Hawk's Pro Skater 3

9. Tony Hawk's Project 8

10. Tony Hawk's Downhill Jam

11. Tony Hawk: Ride

12. Tony Hawk: Shred

13. Tony Hawk's Pro Skater 5

Který soundtrack a píseň se vryly nejvíce do paměti vám? A na kterou z her nejraději vzpomínáte? Podělte se o své vzpomínky v komentářích.

Váš názor Další článek: Microsoft chystá další verzi Xboxu, vyjít má příští rok a bez mechaniky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,