Pokračování sportovní řežby Blood Bowl ukazuje obří stadiony

Koktejl amerického fotbalu a fantasy univerza Warhammer se ve svém druhém dílu objeví na trhu ke konci letošního roku. Vývojáři nyní ukazují vylepšenou grafickou stránku.

První díl hry Blood Bowl patří mezi velmi unikátní výmysly, jelikož kombinuje sportovní žánr, konkrétně americký fotbal, s fantasy univerzem a postavami z brutálního světa Warhammer. Cyanide Studios v současné době vyvíjí už druhý díl, který je plánován na poslední čtvrtletí letošního roku. A dočkat se máme celé řady novinek.

Stejně jako v prvním dílu i zde budou stadióny hrát extrémně důležitou roli. Dokážou přenést atmosféru opravdových zápasů, navíc je můžete libovolně upravovat a vylepšovat za body, získané z kariéry. Hráči tak budou vytvářet obří stavení, která se mohou inspirovat reálnými předlohami. Vše samozřejmě bude mít vliv na hru, a to jak psychologický, tak přímo interaktivní.

1394045654-blood-bowl-2-4.jpg 1394045655-blood-bowl-2-2.jpg 1394045655-blood-bowl-2-3.jpg

Pokračování se samozřejmě pochlubí také novým grafickým enginem, který byl vytvořen specificky pro pokračování. Těšte se na nové animace, efekty a dynamické kamerové úhly.

Více se o hře dozvíme v nadcházející době. Prozatím se můžete podívat na hrstku screenshotů.

1394045659-blood-bowl-2-1.jpg

Váš názor Další článek: Známe datum vydání a obsah sběratelky akce Sniper Elite 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,