Připravte se: Nové herní Metro možná vyjde příští rok

To si takhle z nudy scrollujete po oficiálních stránkách knižní trilogie Metra a najednou...

Před nějakou dobou u nás vyšel uzavírající třetí díl knižní trilogie Metro od ruského spisovatele D. Glukhovského. Knihy mají oficiální stránky, které se pravidelně aktualizují, což není nic divného.

Překvapit ale může fakt, že na stránkách se velice tajně objevilo vydání další hry Metro. Pokračování bude s největší pravděpodobností zasazeno tam, kde skončilo Metro 2035.

Jak si můžeme přečíst u posledního dílu, tento závěr trilogie nás znovu bere za Arťomem. V druhém díle (Metro 2034) totiž nebyl, tam to bylo vše o Hunterovi a Homérovi. Hlavní hrdina z prvního dílu zde stále pokračuje ve svém úsilí vyvést lidi zpod největšího protiatomového krytu na světě zpět na povrch.

Metro 2035 tuto ságu korunuje a uzavírá dohady o tom, jak to ve skutečnosti s celým světem je a proč není možné zachytit rádiový signál a co má ve skutečnosti na starosti v Metru Mělníkův Řád. Pokud jste Metro 2035 ještě nečetli, rozhodně tak učiňte. Je to pohlazení na duši fanouška post-apokalyptické subkultury. 

09metro2035.jpg
Zase se budeme bát v prostorách moskevského metra

4A Games, autoři předchozích herních dílu Metra, kteří sídli na Maltě, aktuálně dokončují VR projekt Arktika 1, nicméně se už nechali slyšet, že současně pracují i na dvou dalších tajných projektech. 

Majitel práv ke hře společnost Deep Silver však možné dohady ihned po autorově tvrzení vyvrátil s tvrzením, že plány ve 4A Games na další díl jsou avšak na rok 2017 se s nimi nepočítá. Škoda

Diskuze (2) Další článek: Patch k Dishonored 2 zabere na PS4 a Xbox One hrůzných 9GB

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,