Příručka zaručených tipů, jak být rozeným lovcem v Pokémon GO

Polapila vás nová mánie Pokémonů v rozšířené realitě? Máme pro vás tipy, jak zatočit s konkurencí!

Správné využití návnad

Správný lovec nikdy splašeně nepobíhá a loví chytře. Pokud chcete, aby se Pokémoni okolo objevovali častěji, můžete použít speciální kadidlo, které zvýší frekvenci na nejbližší půl hodiny. Mnohem praktičtější je ale použít návnadu, která naláká Pokémony k nejbližšímu Pokéstopu v nejbližších 30 minutách. Návnadu navíc mohou využít všichni v okolí, takže zbytečně neutrácejte.

8-pokemon-go-shop-600x343.jpg

Jak na PokéCoiny a jiné předměty

Jakmile začnete dostatečně levelovat a získávat úrovně a body, zjistíte, že většina opravdu životně důležitých předmětů vám spadne do kapsy jako bonusy za splnění některých výzev a dosažení vyšší úrovně. Ty opravdu velké chuťovky vám však do klína jen tak nespadnou a budete si na ně muset našetřit pracně vydělané PokéCoiny.

O co jde? Opomeneme-li fakt, že si je můžete samozřejmě zakoupit jako herní měnu reálnými penězi (bez mikrotransakcí se tu neobešlo), PokéCoiny dostáváte např. návštěvou Pokéstopů, nebo postavením svého Pokémona na jedné z tělocvičen jako obránce. Také se proslýchá, že je hodlá Nintendo rozdávat jako bonusy.

pokemon-go-screenshots-squirtle.png

Co s Vejci štěstí?

Jak jste jistě pochopili, utrácet PokéCoiny za obyčejné předměty, které můžete získat hraním, nemá smysl. Jednou z nejlepších věcí, které můžete za své vydělané zlaťáky koupit, jsou šťastná vejce. Ti vám propůjčí schopnost si nahrabat dvojitou porci zkušeností během 30 minut a pokaždé, když dosáhnete nové úrovně, dostanete do inventáře nové předměty. V budoucnu se vám také bude hodit upgrade batohu a úschovny Pokémonů, což je pochopitelné.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,