Probuď se. Bojuj. Dobývej. A znovu.

Reklama 19. září 2016
Nabídka herních zážitků každým dnem roste a společně s ní přibývají také herní zařízení, kde si můžete všechny ty lákavé novinky zahrát.

Nová zařízení přináší rovněž počítačový velikán HP, který oživil svoji herní značku OMEN v čele s notebooky. Tak se pojďte seznámit, stroje toho totiž mají hodně co nabídnout. Navíc si budete moci OMEN od HP sami vyzkoušet. 

Notebooky ušly za poslední roky dlouhou cestu a mohou sloužit bez problémů také jako herní stroje. Pokud si pod značkou OMEN představíte notebooky s herním výkonem, tak chybu neuděláte. Navíc nejde jen o tak ledajaké stroje. OMEN od HP na herním notebooku znamená nejen výkon, ale také stylový design vyvedený v černo-červené kombinaci a v neposlední řadě také lákavou „doplňkovou výbavu”.

Základem každého počítače je rychlý procesor, u těch herních ještě výkonná grafická karta. Ve strojích OMEN naleznete čtyřjádrový procesor Intel 6. generace, konkrétně model Core i7-6700HQ. O výpočetní výkon se tak bát nemusíte, tento model sahá na paty svému kolegovi určenému pro stolní počítače. Grafický výkon dodá mobilní čip NVIDIA GeForce GTX 965M s 4 GB paměti. Vykouzlené grafické vizuály si pak můžete vychutnat na 15,6” Full HD matném displeji typu IPS s technologií AntiGlare. Dostanete tak skvělý kontrast, barevné podání a díky AntiGlare se nemusíte bát otravných odlesků.

U notebooku OMEN od HP se nemusíte obávat ani o další část výbavy. V závislosti na zvolené konfiguraci dostanete 8 GB nebo rovnou 16 GB rychlé operační paměti DDR4. Dále ještě 128GB nebo 256GB SSD disk typu M.2 pro maximální rychlost přenosu dat. Sekundární tradiční disk zase nabídne 1 TB úložného prostoru. Nejedná se o „notebookový” typ se sníženým počtem otáček, ale o klasiku s 7200 ot./min. Klávesnici nechybí numerická část a samozřejmě je podsvícená.

Aby vás při on-line hraní neohrožovaly lagy a problémy s připojení, nabízí notebook tradiční síťový port a gigabitovou síťovou kartu. Také WiFi stojí za pozornost díky rychlému standardu ac a podpoře Miracast. Notebook samozřejmě nabízí USB 3.0 konektory a další tradiční výbavu, jako je HDMI, Bluetooth. Však to znáte. Duální reproduktory od Bang & Olufsen společně s technologií HP Audio Boost zajistí čistý a realistický zvuk. Notebook vydrží na baterii až 10 hodin, HP Fast Charge zase zajistí, abyste na jeho nabití nečekali věčnost.

Nové OMEN notebooky zní fajn, že? Pokud ale preferujete osobní zkušenost, žádný problém. Brzy si budete moci tyto lákavé stroje vyzkoušet na vlastní ruce a oči. A to hned na dvou akcích:

  • Y-Games probíhajícím 1. až 2. října v Bratislavě na Fakultě IT Slovenské Technické univerzity.
  • Veletrhu FOR GAMES, který se koná ve dnech 7. až 9. října na výstavišti Praha Letňany.

A to stále není vše. Chystá se velká akce OMEN Bitva komunit. Takže o HP Omen ještě hodně uslyšíte.  O čem tento velký herní projekt bude? Zatím můžete tipovat a spekulovat. Brzy se dozvíte více.

Notebooky OMEN od HP jsou již k dispozici i na českém trhu. Koupit si je můžete zde: www.hpmarket.cz/omen-notebook.

HP20160609120 - sv¦Ťtl+ę pozad+ş.jpg
Další článek: Internetový obchod Amazon představil své první tři hry na PC