Project Snowblind - Deus Ex na druhou

Pokud jste měli rádi velikou proměnlivost herních stylů u hry Deus Ex, jistě už ve skrytu duše doufáte na příchod hry, která by byla důstojným nástupcem. O něco podobného se chtějí pokusit v Crystal Dynamics, kde pod hlavičkou Eidosu vyvíjejí FPS Project Snowblind. Hra se odehrává v roce 2065 v Hong Kongu, který se změnil na jedno velké bitevní pole. Kriminální živly zde válčí nejen proti sobě, ale i proti všem ostatním a boje jsou krvavé.

   

Nathan Frost mohl být jednou z mnoha obětí, nebýt toho, že podstoupil experimentální operace. Ty z něj udělaly supervojáka, jakousi zbraň s nožičkama a vlastním mozkem. Správně předpokládáte, že mozek budete zastupovat vy a Nathan bude dělat přesně to, co se vám zlíbí. Díky operacím má nejen přístup k životu, ale i spoustě prostředků, jak jej vzít ostatním. Nejen že má mít poměrně slušný arzenál zbraní, navíc je možné vylepšovat přímo jeho tělo různými bio-modifikacemi.

Autoři slibují, že hru si užijí jak milovníci běsnící akce, tak i odborníci na plížení a kamufláž. Vždyť jak jinak by byla využitelná možnost vylepšit své tělo speciální úpravou, která vás činí téměř neviditelnými. Více si můžete přečíst v naší recenzi. Pokud si stále nejste jisti, zda máte tuto hru očekávat, máme pro vás jednoduchý test. Stačí si stáhnout demoverzi obsahující jednu misi a sami tak poznáte, zda před sebou máte následníka Deus Ex a nebo jen hru, která se o to marně snaží.

Download (demo, 220 MB): Doupě

Zdroj: Snowblind, Gamershell

Váš názor Další článek: Preview: Bard’s Tale – s písní na rtech

Témata článku: , , , , , , , , , , ,