První iCEnhancer pro GTA V odhaluje krásy San Andreas

GTA V se dočkalo svého prvního grafického módu a hned se jedná o populární dílko od tvůrce iCEnhanceru. Je rozdíl tak markantní?

Tvůrce jedné z nejpopulárnějších grafických modifikací pro GTA IV, iCEnhancer, se konečně rozhodl vyrukovat se svou první grafickou vychytávkou pro GTA nejnovější. Modifikace nese název Timecycle Mod a v zásadě jen upravuje to, co nám do rukou svěřil Rockstar. Jde tedy o jakýsi první krok směrem k plnohodnotnému iCEnhanceru pro pátý díl.

O co jde? Hayssam Keilany, tvůrci modifikace, prozradil, že se soustředil především na odstranění nepotřebných grafických berliček, které Rockstar přidal do hry za účelem lepší optimalizace či zmenšení zátěže. Nyní jsme se tak dočkali sníženého efektu filmového filtru, zmenšení efektu mlhy, skrývající dohledovou vzdálenost, odstranění motion bluru, změny barvy Slunce, vody a přidání celé řady dodatečných efektů. 

Výsledkem je tak mnohem ostřejší, sytější a kontrastnější podívaná, která vypadá přirozeněji a....Los Angelesověji? Uznejte sami!

Galerie

icenhancer-mod-screen-1.jpgicenhancer-mod-screen-10.jpgicenhancer-mod-screen-2.jpg

icenhancer-mod-screen-3.jpgicenhancer-mod-screen-4.jpgicenhancer-mod-screen-5.jpg

icenhancer-mod-screen-6.jpgicenhancer-mod-screen-7.jpgicenhancer-mod-screen-8.jpg

icenhancer-mod-screen-9.jpgSnímek obrazovky (1228).jpgSnímek obrazovky (1229).jpg

Snímek obrazovky (1230).jpgSnímek obrazovky (1231).jpgSnímek obrazovky (1232).jpg

Snímek obrazovky (1234).jpgSnímek obrazovky (1236).jpgSnímek obrazovky (1238).jpg

Snímek obrazovky (1239).jpgSnímek obrazovky (1240).jpgSnímek obrazovky (1242).jpg

Snímek obrazovky (1243).jpgSnímek obrazovky (1244).jpg

Video

Mohlo by vás zajímat

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (30) Další článek: Trailer z TES Online slibuje bohaté možnosti a svobodu konání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,