R-Kaid-R spojí hraní na cestách s předraženým luxusem

Jste vášnivým hráčem a sběratelem k tomu? Pak pro vás máme výtečný retro kousek.

V poslední době nás poctila přítomností celá řada přenosných konzolí a malých herních zařízení, nic se ale neblíží svou stylizací výtvoru švédské návrhářské firmy Love Hultén. Ta připravuje limitovanou sérii přenosných herních konzolí R-Kaid-R, které vám vytřou zrak svým designem.

Stačí se podívat na obrázky níže a každému dojde, že tu jde především o vzhled. Malou konzoli pohání vlastní operační systém a zařízení je schopné přehrávat hry ze systémů Super Nintendo, Sega Genesis, Atari 2600 a dokonce i Playstation One a starších PC.

6_verge_super_wide.jpg

Herní zážitky si budete dopřávat na malém osmipalcovém LCD displeji, nechybí vestavěný reproduktor, USB port a zdířka pro SD karty pro přidávání vlastních her. Vše je pak zabalené do labužnického dřevěného kufříku s ovladacím panelem, který jako by z oka vypadl arkádovým automatům v hernách.

Všechno hezké ale něco stojí a v tomto případě vás zařízení R-Kaid-R vyjde na tučných 2499 euro. Konzolka bude k mání v září letošního roku. Pokud ale prahnete po jedné krasavici, raději dávejte bacha na oficiálních stránkách. Bude jich totiž k mání pouze 50 kusů.

10_verge_super_wide.jpg 11_verge_super_wide.jpg 16_verge_super_wide.jpg
2_verge_super_wide.jpg 2697256_orig.jpg 3_verge_super_wide.jpg
5_verge_super_wide.jpg 6_verge_super_wide.jpg 8_verge_super_wide.jpg
8655335_orig.jpg

Diskuze (6) Další článek: Vyhlášení výherců: soutěž o tři prémiové edice africké akce Sniper Elite 3

Témata článku: , , , , , , , , , , ,