Raiders of the Broken Planet oznámeno pro PS4, Xbox One a PC

Vývojářské studio MercurySteam konečně představilo své nové sci-fi dobrodružství Raiders of the Broken Planet.

MercurySteam, oceněné vývojářské studio přímo z Madridu odhalilo svou velmi očekávanou hru, a to Raiders of the Broken Planet. Vydání hry se předpokládá ještě do konce roku na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Mnoho světelných let od naší planety Země se nachází Broken Planet. Kdysi dávno, když byla planeta osídlená, objevili její obyvatelé zvláštní látku zvanou Aleph. Od té doby je Broken Planet místem pro veškerou špínu z vesmíru. Všichni zde bojují o Aleph a tím i ovládnutí vesmíru. 

Raiders-of-the-Broken-Planet-Raiders-United.jpgRaiders-of-the-Broken-Planet-Eat-this.jpgRaiders-of-the-Broken-Planet-Say-hello-to-my-lil-friend.jpgRaiders-of-the-Broken-Planet-Taking-off.jpg

Raiders of the Broken Planet je multiplayerová záležitost. Budete bojovat jako ochránci, nebo se spojíte s lupiči? To vše podtrhuje filmový akční nádech. Studio MercurySteam také řeklo, že díky digitální distribuci bude schopno nabídnout hru za nižší cenu. Momentálně je možné se zaregistrovat do Beta programu, díky čemuž si zajistíte aktuální informace o vývoji hry. 

Váš názor Další článek: Rozdáváme lístky na fanouškovskou předpremiéru filmu Hardcore Henry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,