Rainbow Six Siege v novém videu přibližuje brazilské operátory

Volně dostupné DLC s názvem Operation Skull Rain přinese do hry spoustu malých úprav. Těmi hlavními taháky však budou dvě zbrusu nové třídy operátorů a s nimi i systém výslechů.

Tak hezky popopřadě. Caveira zastupuje tu defenzivnější skupinu jednotek. Schopnost The Silent Step jí umožní se nenápadně přiblížit k nepřátelským silám a následně provést výše zmíněný výslech, a tím odhalit lokaci zbylých členů nepřátelského týmu. Na druhou stranu Capitão zazáří v útoku zepředu. Hlavním přítelem v boji mu bude taktická kuše s šípy vyluzujícími oblak kouře, které svými dusivými účinky pošlou rychle k zemi kohokoliv, kdo bude stát poblíž. Aby bylo naplněno téma Brazílie, dvojice hratelných postav patří mezi tamější speciální jednotky policie BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais).

rainbow-six-siege-skull-rain-4.jpg

Určitě ale nečekejte prosluněné pláže nebo pestrobarevné festivaly. Tady Brazílie ukáže svoji temnější stránku. Nová mapa z prostředí špinavých slumů nabídne zničitelnost prostředí, která i v Rainbow Six Siege nemá obdoby.

Všechen obsah je ode dneška dostupný pro majitele Season Passu. Ti ostatní jsou prozatím ochuzeni o nové operátory. Od 9. srpna si je však budou moci za herní měnu obstarat taktéž.

Váš názor Další článek: Studio Respawn vysvětluje, proč Titanfall 2 vychází také na PS4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,